forum sojuszu
Zbanowany
Ja mam kilka propozycji odnośnie forum, a mianowicie o utworzeniu kilku działów, a w działach kilku tematów.
Jako, że na forum nie mają wstępu inni (poza sojuszem) to myślę, że nie będzie to przeszkadzało, w odkryciu swoich kart.
I teraz proponuję tak:
Oczywiście należałoby odblokować dodawanie postów jeden pod drugim, bo edytując nikt się nie dowie, że pisaliśmy coś w swoim temacie.
Co Wy na to ?
Mogę to moderować, jeśli Marines nie ma na to czasu, albo ktoś inny jak chce :]
Ostatnio edytowany przez JohnSpychacz (2012-02-29 10:42:45)
Imperatorek
Rw przyporządkowane do tematu każdego gracza jestem za nie będzie mieszanki w tematach kogo rw gdzie szukać ;p
dział z flotami średnio przydatny choć może do acs sie przyda ale czy wypali nie wiem kiedyś jako admin też taki temat zrobiłem ale został zapomniany ;p
Dział handel chyba niepotrzebny bo szybciej sie dogaduje pw bo od razu pisze się z ogame a tak na forum by trzeba niepotrzebnie klikać ;p
Zbanowany
O handlu tylko jako ogłoszenia, bez dyskusji jakichś większych, nawet nie musi być dział, temat by wystarczył :]
Ludzi takich jak mario73 szakul123 studio333 fawkes strusiek to jeszcze nigdy nie slyszalem na forum a jak mamy byc zgrani jezeli nie mamy z soba zadnego kontaktu ja proponuje poczynic stanowcze kroki w kierunku zgrania sojusz ze sie wyraze woz albo przewoz.
Zbanowany
Tylko jak ich zmusić, aby tutaj zaglądali ?
Wiadomość taką wysłać: Sojusz S_E przechodzi gruntowną rewitalizację w związku z czym uprasza się o natychmiastowe zalogowanie się na forum sojuszu i czynne z niego korzystanie, wszelki sprzeciw będzie karany wydaleniem z sojuszu w trybie natychmiastowym. Osoby nie zalogowane w ciągu tygodnia od zamieszczenia tego posta zostaną usunięte z sojuszu. Poniosło mnie
Zbanowany
Dobre jest
Zbanowany
Jak widać, można pisać post pod postem, w każdych tematach prócz RW i swoich aktualizacji flot, w miarę możliwości proszę pisać edytując posty (o ile się chce napisać post pod swoim własnym).
Zwracam na to uwagę, ponieważ ta opcja była do tej pory niedostępna - włączyłem ją.
A poza tym, chciałem, żebyście widzieli, że tu coś naskrobałem
Czy utworzyć działy typu HypePark? Humor?
Będziecie z czegoś takiego korzystać?
Kolejne propozycje mile widziane
Zbanowany
Henor, ale który pomysł jest dobry ?
Zaglądaj częściej na forum, bo jak nie będziesz zaglądał, to nie będzie sensu tutaj cokolwiek robić
Gość
Ja bym proponował lepiej zabezpieczyć forum. Pozdrawiam